Cine suntem noi?

Tineri iubitori de calatorii si natura, in cautarea linistii, relaxarii si spatiului verde. Va asteptam sa descoperiti si voi magia calatoriilor cu rulota, bucurandu-va de sansa de a avea libertate maxima in planificarea sejurului, de mobilitate maxima fara a fi legat de un anumit loc de cazare, de intimitate si de avantajul unei privelisti diferite in fiecare dimineata.

De ce sa ne alegi pe noi?

?

RULOTE NOI

Pentru ca oferim spre inchiriere rulote noi, de ultima generatie, model 2021-2022, cu un consum energetic redus, dotate cu tehnologie moderna, economica si ecologica, complet echipate cu tot ce ai nevoie pentru un sejur lipsit de griji! Tu trebuie sa ai doar buna-dispozitie si pofta de vacanta!

ECHIPA TANARA

Pentru ca avem o echipa tanara si prietenoasa, bine pregatita pentru a oferi cele mai bune sfaturi si informatii, chiar daca esti la prima inchiriere a unei rulote.

DEZINFECTIE PROFESIONALA

Pentru ca prin serviciile oferite venim in intampinarea nevoilor de izolare in natura, distantare fizica si siguranta individuala. Rulotele sunt curatate si dezinfectate profesional, dupa fiecare inchiriere.

RCA SI CASCO

Fara griji! Rulotele noastre au asigurare RCA si Casco, valabile in intreaga Europa.

Doresti o excursie de neuitat?